Du behövs!

Royal är och ska fortsätta vara allas hus. Med det menar vi att alla ska kunna ta del av verksamheten, påverka hur huset drivs och även kunna skapa själva på Royal. Tillsammans med det offentliga, näringslivet och stöd från privatpersoner så blir detta möjligt. Huset drivs utav en öppen och demokratisk förening där vem som helst som godkänner våra stadgar kan vara medlem och därmed direkt vara med och styra hur just föreningen ska arbeta med huset. Däremot behöver ingen vara medlem för att vara med och påverka, din idé är alltid värdefull och i slutändan så är det allt vårt gemensamma arbete som bygger och bildar Royal.

För att fungera så behöver Royal drivkraft och den drivkraften kommer ifrån dom av oss som jobbar med och verkar för huset. Pengar, samarbeten och besökare kan bara ta oss en bit. Det är engagemanget som verkligen bär oss. Ur engagemang är idén om huset sprungen och genom engagemang når vi ständigt nya milstolpar. Det är här som du kommer in.

skiss

För varje insats som görs för Royal så växer vi. Vi utvecklas och tar nya kliv och blir bättre. Någon bär in ett nytt bord i lokalen, en annan söker bidrag för ett arrangemang och en tredje arrangerar bröllopsfest för familjen. Det dessa framsteg som ser olika ut dag för dag så utvecklas vi. Vi lär oss och kommer framåt tillsammans. Det är det här som är kärnan för det medborgardrivna kulturhuset Royal.

Om Royal ska bli den öppna mötesplatsen som vi verkar för så behöver vi kämpa tillsammans. Vi, våra vänner och våra familjer förtjänar alla ett hus som sätter oss i första hand och där våra idéer kan bli verklighet. En plats där vi kan mötas spontant, planera stordåd tillsammans eller bara njuta av en spännande film.

Var med och bygg upp Royal du också! Alla insatser räknas och vi behöver dig om Royal ska bli den fantastiska mötesplatsen som vi alla förtjänar.

Kontaka oss: info@royaleskilstuna.se – 0739-417747