Vad behöver vi göra?

På Royal så finns det alltid mycket att göra. Det finns alltid rum som behöver fixas till och biljetter som behöver rivas. Toaletter behöver städas och biografprojektorer behöver startas.

Känner du att du vill vara med och göra allt eller något av det här och hjälpa Eskilstuna till ett rikare kulturliv så kan du gå med i Volontärgruppen. Det är en grupp människor som tycker att Royal är en bra idé men som kanske inte har tid att kasta sig helhjärtat in i projektet. Står du med på volontärlistan så blir du kontaktad när det behövs extra händer, och har du tid så kommer du. Har du inte tid så kanske du har tid nästa gång. Så skicka ett mejl till info@royaleskilstuna.se och säg att du vill vara med!

20140402_194207

Exempel på större projekt som behöver genomföras.

Två rum till ska byggas i den stora samlingslokalen K100. Ett mötesrum och ett litet kontor för Royals egen administration.

Biografbelysning behövs i salongen. I dagsläget finns bara lysrör som visserligen ger gott om ljus för de som inte ser så bra, men som inte är så mysigt vid föreställningar och så.

En permanent rullstolsramp ska byggas utanför huvudingången. Idag finns en lös träramp som fungerar i nödfall men det ska finnas en fast.

Vi ska installera en hörslinga i salongen. Så många som möjligt ska kunna få höra.

Vi behöver alltså snickarkunniga och elektronikpassionerade. Och alla andra där emellan!