Vad vi gör tillsammans

Du behövs!

Royal är och ska fortsätta vara allas hus. Med det menar vi att alla ska kunna ta del av verksamheten, påverka hur huset drivs och även kunna skapa själva på Royal. Tillsammans med det offentliga, näringslivet och stöd från privatpersoner så blir detta möjligt. Huset drivs utav en öppen och demokratisk förening där vem som helst som godkänner våra stadgar kan vara medlem och därmed direkt vara med och styra hur just föreningen ska arbeta med huset. För att fungera så behöver Royal behöver ingen vara medlem för att vara med och påverka, din idé är alltid värdefull och i slutändan så är det allt vårt gemensamma arbete som bygger och bildar Royal.

skiss

För varje insats som görs för Royal så växer vi. Vi utvecklas och tar nya kliv och blir bättre. Någon bär in ett nytt bord i lokalen, en annan söker bidrag för ett arrangemang och en tredje arrangerar bröllopsfest för familjen. Det dessa framsteg som ser olika ut dag för dag så utvecklas vi. Vi lär oss och kommer framåt tillsammans. Det är det här som är kärnan för det medborgardrivna kulturhuset Royal.

Om Royal ska bli den öppna mötesplatsen som vi verkar för så behöver vi kämpa tillsammans. Vi, våra vänner och våra familjer förtjänar alla ett hus som sätter oss i första hand och där våra idéer kan bli verklighet. En plats där vi kan mötas spontant, planera stordåd tillsammans eller bara njuta av en spännande film.

Var med och bygg upp Royal du också! Alla insatser räknas och vi behöver dig om Royal ska bli den fantastiska mötesplatsen som vi alla förtjänar.

Vad kan Jag göra?

Du kan kontakta föreningen på info@royaleskilstuna.se.

Du kan ringa på 072-3753930. Du kan prata med andra om Royal och sprida nyheten.

Du kan bli volontär och bli tillfrågad om att jobba med enklare sysslor nån gång ibland. Inga krav, inget dåligt samvete om man inte kan. Det är samma för alla. Kan man så kommer man. Mejla till eva-lena@royaleskilstuna.se för att hamna på volontärlistan. Ju fler vi är, ju bättre blir stället.

Alla har något att bidra med. Man behöver inte ha en utbildning eller känna massa häftiga politiker. Vi behöver bara veta att du finns och att du tycker huset är en bra idé. Skriv ut de här affischerna och sätt upp på ditt jobb eller din skola eller liknande.

Resten gör vi tillsammans.