Vad behöver vi göra?

På Royal så finns det alltid mycket att göra. Det finns alltid rum som behöver fixas till och biljetter som behöver rivas. Toaletter behöver städas och biografprojektorer behöver startas.

Känner du att du vill vara med och göra allt eller något av det här och hjälpa Eskilstuna till ett rikare kulturliv så kan du gå med i Volontärgruppen. Det är en grupp människor som tycker att Royal är en bra idé men som kanske inte har tid att kasta sig helhjärtat in i projektet. Står du med på volontärlistan så blir du kontaktad när det behövs extra händer, och har du tid så kommer du. Har du inte tid så kanske du har tid nästa gång. Så skicka ett mejl till info@royaleskilstuna.se och säg att du vill vara med!

20140402_194207

Vad kan Jag göra?

Du kan kontakta föreningen på info@royaleskilstuna.se.

Du kan ringa på 0739-417747. Du kan prata med andra om Royal och sprida nyheten.

Du kan bli volontär och bli tillfrågad om att jobba med enklare sysslor nån gång ibland. Inga krav, inget dåligt samvete om man inte kan. Det är samma för alla. Kan man så kommer man. Mejla till mathilda@royaleskilstuna för att hamna på volontärlistan. Du kan bli medlem genom att följa instruktionerna till höger. Ju fler vi är, ju bättre blir stället.

Alla har något att bidra med. Man behöver inte ha en utbildning eller känna massa häftiga politiker. Vi behöver bara veta att du finns och att du tycker huset är en bra idé. Skriv ut de här affischerna och sätt upp på ditt jobb eller din skola eller liknande.

Resten gör vi tillsammans.